Je bent hier: Home / Nieuws vanuit Dorpsbelang

Nieuws vanuit Dorpsbelang

De zomer staat voor de deur met daarbij de haast onvermijdelijke vakantieperikelen. Dichtbij of veraf, de meesten van ons staan allemaal te trappelen dat de vakantie begint. Maar voordat u vertrekt, houdt Dorpsbelang nog een Netwerkbijeenkomst op 12 juni aanstaande. Voorafgaand zal die avond de jaarvergadering plaatsvinden waarin het belangrijkste agendapunt de financiƫle verantwoording zal zijn. En een korte terugblik evenals een korte vooruitblik zoals het hoort bij een jaarvergadering.

Voor de Netwerkbijeenkomst nodigen wij een vertegenwoordiger van de gemeente Leeuwarden uit om de verdere ontwikkeling van de nieuwbouw in Wirdum met ons te delen. Gelet op de boodschap uit de laatste netwerkbijeenkomst verwachten wij progressie in de uitvoering. Voor informatie over de nieuwbouw kunt u op de website van de gemeente Leeuwarden meer vinden. De digitale veiligheid staat in het brandpunt van de belangstelling gelet op de criminele activiteiten die dagelijks veel mensen treft. Om u daarover verder te informeren en daarmee u attenter te maken op
de werkwijzen die deze criminelen hanteren, nodigen wij een politievoorlichter uit.
Intussen heeft de stuurgroep, die zich bezighoudt met de MFC (multifunctioneel centrum), niet stil gezeten. De voortgang zal op de netwerkbijeenkomst met de aanwezigen worden gedeeld.

Wij hopen u allen weer te zien op 12 juni in De Golle. We starten om 19:30 uur. Agenda en overige informatie zullen t.z.t. op de site van Dorpsbelang en het beeldscherm in de Centerrr worden meegedeeld. Heeft u plannen of een activiteit die u wilt delen met het dorp, met mogelijke financiƫle
ondersteuning vanuit Dorpsbelang, dan vragen wij u dit uiterlijk 5 juni die aan te geven zodat wij de planning daarop kunnen aanpassen.

Dorpsbelang