Je bent hier: Home / Nieuws van Dorpsbelang

Nieuws van Dorpsbelang

Op 22 februari aanstaande staat al weer de tweede netwerkbijeenkomst van Dorpsbelang op de agenda. En het is volgens ons een agenda met interessante onderwerpen.

De laatste stand van zaken zoals meegedeeld door de gemeente Leeuwarden over nieuwbouw Hikkemieden. En omdat energie een belangrijk onderwerp is in de huidige tijd en dan met name het verbruik ervan, zijn er energiecoaches uitgenodigd om ons voor te lichten over hoe we de kosten onder controle kunnen houden. Natuurlijk zal er een vervolg van de MFC werkgroep aan u worden voorgelegd. Er is sinds de vorige netwerkbijeenkomst veel werk gedaan en daarmee interessant voor u om in mee denken en te praten.

Natuurlijk zijn er ‘speeddaten’ die ter beoordeling worden voorgelegd. Belangrijk omdat immers u als bezoekers van de netwerkbijeenkomst een oordeel velt over het wel dan niet financieel ondersteunen van de plannen die worden voorgelegd. Bij het schrijven van deze kopij zijn de volgende onderwerpen bekend.
Projecten speeddaten :
– U.V.V. (Arie Dol)
– Aankleding schoolplein (nieuwe goals e.d.)
– Feestcommissie
– Buurt zwemplek
Definitief is er nog niets. Mocht u dus ook een initiatief voor willen leggen aan de aanwezigen past dat zeker nog op de agenda.

Zoals u weet zijn we op zoek naar een passende naam voor het nieuwe Dorpsbelang. Er zijn een aantal namen aangemeld maar we blijven nieuwsgierig naar wat u een geschikte naam vindt. Er is een leuk prijsje aan verbonden dus kom maar op.

Wij rekenen weer op een prima bijeenkomst en zien met plezier uit naar jullie aanwezigheid.

Dorpsbelang