Je bent hier: Home / Mededelingen Dorpsbelang – april

Mededelingen Dorpsbelang – april

Welkom

Elke eerste maandag van de maand is er een dorpsbelangvergadering. Heb je iets wat je wil voorleggen bij Dorpsbelang dan ben je welkom tussen 19.30 en 20.00 uur. Momenteel is dit niet mogelijk vanwege de corona-maatregelen maar je kunt altijd mailen of op gepaste afstand de bestuursleden aanspreken.

Corona-crisis

Door de corona-maatregelen zijn enkele bijeenkomsten niet doorgegaan. Het gaat dan in ieder geval om de ALV-vergadering van 23 maart 2020 maar ook de bijeenkomst over de elektrische deelauto van 17 maart kon niet plaatvinden. We hebben nog geen nieuwe datum maar dat zal later nog komen.

Voor nu hopen we dat ieder goed door de crisis heen komt. Gelukkig is merkbaar dat er veel aandacht is voor elkaar en kunnen we met soms eenvoudige spelregels (zoals 1,5 m afstand) het risico van verspreiding goed inperken.

Duurzaam

Via de werkgroep duurzaam is een aanbod uitgezet naar alle mensen die via een eerdere enquête belangstelling toonden voor een aanpak om de woning te verduurzamen. ‘t Is nu even afwachten hoe daar op wordt gereageerd. 20 april hoopt de werkgroep de balans op te maken.

 

Namens Dorpsbelang,

Johan Kruiger