Je bent hier: Home / Inschrijven voor een ligplaats boot

Inschrijven voor een ligplaats boot

Zoals eerder via de Tuorkefretter en de website bekend werd, gaan we vanuit dorpsbelang een aantal van de passantenligplaatsen beschikbaar stellen voor de boten van dorpsbewoners. Op woensdag 2 oktober 2019 heeft ieder die belangstelling toonde, gehoord hoe we dat willen doen. We hadden een voorstel en dat is naar aanleiding van het dorpsgesprek nog wat bijgesteld.

Inschrijfformulier

Via deze link kun je het inschrijf/contractformulier downloaden. Heeft u interesse voor één van de 6 beschikbare ligplaatsen vul dan het formulier in en mail dit naar db.wurdum.swichum@gmail.com of breng het langs bij de secretaris van dorpsbelang op George Emersonstrjitte 20 te Wirdum.

Intekenen kan dit eerste jaar tot 1 december 2019.

We hopen op een goede respons zodat we in december plekken kunnen toewijzen. U krijgt, zoals ook vermeld op het formulier, rond half januari bericht.

Bootjes aan openbare oevers

Verder nog het volgende: tijdens het overleg van 2 oktober jl. werd vanuit de aanwezigen ook gevraagd of dorpsbelang zich kan inzetten voor de andere openbare oevers. Er liggen op veel plekken bootjes en een aantal daarvan zien er erg verwaarloosd uit. Dat laatste is vooral spijtig want het wordt er zo niet mooier op. Mensen die zich hieraan storen kunnen dat natuurlijk ook melden bij de gemeente via tel 14058. Maar mooier is als eigenaren er zelf wat aan gaan doen.

Namens dorpsbelang Wirdum-Swichum,

Johan Kruiger