Je bent hier: Home / Fietspad de Zuidlanden

Fietspad de Zuidlanden

Goedemiddag,

Enige tijd geleden heeft u een vraag gesteld over de planning van het fietspad/stremming van het Techumerpaad door het toekomstige buurtschap Unia.

In deze mail reageren wij daar graag op.

Helaas gingen  de werkzaamheden rondom het fietspad van Unia niet zo voorspoedig als we van te voren hadden ingeschat. We hadden verwacht dat het fietspad weer open zou zijn in week 36, maar iedereen heeft inmiddels wel gemerkt dat dat niet is gelukt. Onder andere door veel regen en wijzigingen in de uitvoering van de grondwerkzaamheden lopen we erge vertraging op. We hopen nu dat het fietspad half november bereikbaar is. Het fietspad wordt aangelegd met een half verharding. Dit is voor dit moment de meest duurzame oplossing.  We spreken dan nog steeds van een “tijdelijk fietspad” die aansluit op de Nije Daam en de tunnel onder de N31. Maar de route is in ieder geval bereikbaar zonder de omleidingen zoals die nu zijn aangegeven. De nieuwe planning blijft uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Mocht om welke reden dan ook de planning wijzigen dan leest u dat op onze social media of de website https://www.dezuidlanden.nl/nl/de-buurtschappen/unia

Met vriendelijke groet,

Projectenbureau De Zuidlanden