Je bent hier: Home / Fan ‘e toer besjoen: Decembermaand

Fan ‘e toer besjoen: Decembermaand

December is de twaalfde en laatste maand van het jaar, op de gregoriaanse kalender en telt 31 dagen. We hebben allemaal een heel jaar achter de rug. Misschien hard gewerkt, nieuwe liefdes gevonden of misschien ben je wel vader of moeder geworden. Je hebt geweldige dingen bereikt of helaas afscheid moeten nemen van dierbaren om je heen. Een jaar waarin veel is gebeurd. Waarin je schaterde van het lachen of waarin de tranen bleven stromen. Een jaar waarin vriendschappen gesloten werden of waarin afscheid genomen werd.

Weer een jaar bijna voorbij… en jij bent moe, gestrest en propt je vol met van alles om maar door te gaan. Want tijd voor jezelf? Ho maar!

Maar dat is toch helemaal niet de bedoeling?

De laatste maand van het jaar zou toch feest moeten zijn. Vieren dat we er nog zijn, dat we allemaal mooie lieve mensen om ons heen hebben. Vieren dat we samen zijn, gewoon het leven vieren en dankbaar zijn! Genieten van alle lichtjes van de overheerlijke geur van de stoofperen die aan het koken zijn. Laten we genieten van alles en iedereen om ons heen. Laten we elkaar helpen in deze moeilijke tijden. Laten we voor elkaar klaar staan. En geniet van de laatste maand van het jaar.

Rosalie Meijer-de Vries