Je bent hier: Home / Fan e toer besjoen – april

Fan e toer besjoen – april

Der kin wer spile wurde

De eerste kopjes koffie in de zon waren een feit, de winterkleding lag weer op zolder, de tuinmeubels waren schoon, de droogmolen waaide al een paar weken alle wasjes in een mum van tijd droog en kijk de heg werd iedere dag een stukje groener. Hallo lente!

Ook in de Tuorkefretter is het goed te merken dat iedereen uit zijn winterslaap komt. Het is fijn dat er weer dingen georganiseerd kunnen worden. In deze Tuorkefretter lees je het verslag van de buitenquiz en de pubquiz die onlangs plaatsvonden. De rommelmarkt van KDO staat binnenkort gepland, op de agenda van UVV staan weer activiteiten, de kaatsvereniging gaat weer los, de feestelijke opening van de dierenweide komt eraan en Eltsenien Nei Bûten heeft leuke plannen voor een beweegroute. En Nut en Nocht kondigt aan: “Der kin wer spile wurde!”. Dit is nog maar een greep uit de dingen die eraan komen.

Kleine disclaimer: dit alles natuurlijk niet zonder vrijwilligers. De Sinterklaascommissie en ook de Feestcommissie plaatsen in dit nummer een belangrijke oproep voor nieuwe vrijwilligers.

Op 1 april haalde ik toch maar weer mijn winterjas van zolder, want kou en sneeuw. Even vergeten: “April doet wat hij wil” en de lente leek ineens heel ver weg. Maar ach… wat maakt het uit, want: Der kin wer spile wurde!

Alwien de Boer