Je bent hier: Home / 24 Oktober Steenbreek en regentonnenactie 10-12 uur bij de Golle

24 Oktober Steenbreek en regentonnenactie 10-12 uur bij de Golle

Actie steenbreek

Zaterdag 24 oktober is er van 10.00-12.00 de actie steenbreek bij de Golle en worden er met een aantrekkelijke korting regentonnen verkocht.

De gemeente Leeuwarden zal bij de Golle aanwezig zijn met veel leuke tuinplanten. Wanneer u een stoeptegel inlevert dan krijgt u hier een leuke tuinplant voor terug. Op deze manier hopen we op meet groen in Wirdum en Swichum en minder tegels.

Elke vierkante meter steen die vandaag wordt vervangen door groen helpt. Het water kan weer in de bodem zakken, met minder tegels voorkom je daarom natte voeten. Dit zorgt ook nog eens voor een koelere tuin in de zomer.

Regentonnen actie

In de Tuorkefretter van oktober hebben alle leden van Dorpsbelang een voucher gekregen om met korting een eikenhouten regenton aan te schaffen. Dorpsbelang betaald een bijdrage aan elke ton die wordt verkocht en u krijgt ook nog eens de subsidie van de gemeente Leeuwarden op de regentonnen meteen verrekend op de factuur.

De regenton kost u dan nog maar €75,-!

Kan u deze zaterdag niet naar de Golle komen voor een regeton. Dan bent u op een later moment altijd welkom in de winkel Hoyte v/d Wal op de Schrans om van deze actie gebruik te maken.