Agenda

  • Donderdag 14 september: Start W3 wandelaar Ale Postmus
  • Vrijdag 15 september: Start fietsers W3 klassieker
  • Zaterdag 16 september: Finish W3 klassieker

Twitter

Melle Mol

Lorem

Jo moatte der wol in bytsje moai waar by hawwe. En net sa as by myn merke op 8 septimber, dy’t spitich genôch om‘t waar net troch gie.

Voortgang Zonne-park, indienen beroepschrift naar Raad van State! (bijgewerkt 1-6)

Voortgang Zonne-park, indienen beroepschrift naar Raad van State! (bijgewerkt 1-6)

1-6 Groenleven heeft nu ook Dorpsbelang geïnformeerd dat ze de twee omgevingsvergunning aanvragen hebben ingetrokken en weer in gesprek willen met Dorpsbelang. Wij willen eerst wachten op de uitslag van het beroepschrift en de afspraak met de gemeente om het stappenplan vorm te geven. Vanavond 1-6 is Dorpsbelang uitgenodigd om ons verhaal te doen bij de Provinciale Staten Fryslân, een unieke kans om aandacht te vragen voor deze kwestie en mee te denken.

Dorpsbelang heeft gisteravond 3 april besloten om toch door te gaan met het versturen van het beroepschrift richting Raad van State.

Vandaag 4 april wordt het beroepschrift nog iets aangepast en daarna aangetekend verzonden. Een afschrift is op verzoek te verkrijgen door een mailtje te sturen naar db.wurdum.swichum@gmail.com In principe eerst voor de bewoners van Wirdum en Swichum. Uitzonderingen zullen we eerst intern overleggen. Ook is er een memo (zie onder) verzonden naar de Raadsgriffie, met het verzoek de Raad te informeren. Dorpsbelang is ook aanwezig op 10 april om in te spreken op het politiek podium. https://www.gemeenteraadleeuwarden.nl/nl/politiek-podium Wij doen geen persbericht uit. In de Tuorkefretter van mei plaatsen we ook een artikel.

 

Memo aan de Gemeente Raad

Intressant bericht? Deel het!